Ücretsiz Numara Sorgulama: Bilinmeyen Numaraları Tanımlayın

 

 






Bilinmeyen numaralardan gelen aramaları ve mesajları yönetmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunan, tam kapsamlı bir çözümdür.

Bu uygulama ile:

Numara Sorgulama: Türkiye'nin en büyük numara veritabanında isimden ve numaradan sorgulama yapabilirsiniz. Arayan kişinin kim olduğunu ve geçmişte dolandırıcılık veya spam ile ilişkilendirilip ilişkilendirilmediğini anında öğrenebilirsiniz.

Spam ve Dolandırıcılık Koruması: Arayan numara dolandırıcı veya spam olarak bildirilmişse arama otomatik olarak sonlandırılır. Bu sayede dolandırıcılık kurbanı olma riskini en aza indirebilirsiniz.

SMS Spam Koruması: Gelen SMS'in kim tarafından gönderildiğini anında görebilirsiniz. Spam ve istenmeyen mesajlardan kurtulabilirsiniz.

Numara Kopyala: Herhangi bir yerde numarayı seç ve kopyala, otomatik olarak kime ait olduğunu görebileceksin! Rehberinizde kayıtlı olmasa bile arayan kişinin kim olduğunu anında öğrenebilirsiniz.

İstenmeyen Aramalardan Kurtulun: İstemeyen arayanları ve dolandırıcıları tespit edin ve önceden öğrenin. Rehberinize eklemeden kimin aradığını anında görün.

Rehber Entegrasyonu: Rehberinizdeki kişilere notlar ekleyebilir ve arayanları kolayca tanıyabilirsiniz.


Güvende Kalın: Dolandırıcılık ve spam riskinden korunarak kendinizi ve sevdiklerinizi güvende tutabilirsiniz.

Zaman Kazan: Bilinmeyen numaralarla uğraşarak zaman kaybetmezsiniz.

Rahatlayın: İstenmeyen aramalardan ve mesajlardan kurtularak huzurlu bir şekilde telefonunuzu kullanabilirsiniz.


Ayrıca kendi numaranızıda gizleyebilirsiniz, yani uygulamayı kullananlar sizi göremez!


Bilinmeyen numara sorgulama Numara sorgulama Spam ve dolandırıcılık koruması İstenmeyen aramalardan kurtul Rehber entegrasyonu Güvenli telefon kullanımı Numara kopyala SMS spam koruması Dolandırıcılık Spam


TIKLA

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski